Sastojci:
- 300-500 g pena
- 500 g šampinjona
- 50 g maslaca
- 2 glavice crnog luka
- pola veze peršunovog lista
- sok od pola limuna
- 4 kašike pavlake
- so, biber
Priprema:
Pene obarite po uputstvu. Za to vreme operite šampinjone i iseckajte ih na listiće. Na maslacu propržite kockice cmog luka, dodajte pečurke i dinstajte ih deset minuta. Umešajte limunov sok i pavlaku. Začinite solju i biberom po ukusu i pomešajte s penama.
Pre serviranja pospite sec kanim peršunovim listom.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka