- Sastojci:
- 500 g junetine
- 500 g paradajza
- 250 g crnog luka
- 100 ml maslinovog ulja
- 1 kašika origana
- 1 kašičica cimeta
- 1 loberov list
- po želji bibera
- po želji soli
Meso isecite na krupnije komade i ispržite na maslinovom ulju na srednjoj vatri.
Izvadite meso i na istoj masnoći izdinstajte sitno iseckan crni luk, dodajte oljušten i sitno iseckan paradajz i vratite meso.
Začinite origanom, cimetom, biberom, posolite i kuvajte dok se sos ne zgusne.
Po želji služite sa testeninom ili krompirom.
Izvor: Recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka