Priprema:
Očišćeno pile isecite na komade, posolite, pobiberite i propržite na puteru.
Dodajte pečurke i pola decilitra madere, poklopite i dinstajte na tihoj vatri dok meso ne omekša.
Izvadite piletinu u činiju i držite na toplom. Pečurke ostavite na tihoj vatri još desetak minuta, dok se ne ukrcka sva tečnost, pa dodajte bešamel, pavlaku i preostalu maderu.
Umešajte alevu papriku s malo vode, pa ovim sosom prelijte pileće meso u činiji.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka