Kulturološke i jezičke razlike, broj članova u domaćinstvu, različite životne navike, samo su neki od parametara prema kojima razlikujemo porodice širom Evrope. Ipak, jedna stvar je zajednička za sve - omiljeni namaz koji je zahvaljujući njima i zvanično postao br. 1 mesni i riblji namaz u Evropi.

Morate priznati da je izuzetno težak zadatak zadovoljiti sva čula najrazličitijih porodica. Od mališana koji i od obroka očekuju neku novu avanturu, baka i deka koji vole tradicionalne ukuse, do poslovnih ljudi kojima je važno da imaju kvalitetan i brz obrok koji će održati njihovu energiju tokom čitavog dana. Negovanjem tradicije duge više od pola veka, dobrim poznavanjem navika i želja svojih potrošača, stalnim unapređenjem kvalilteta i praćenjem trendova, Argeta je prema istraživanju br 1. mesna i riblja pašteta u Evropi!

Argeta
Promo 

Pun ukus prepoznatljive Argeta paštete oduševljava sve generacije, a širok asortiman proizvoda  omogućava da i najveći gurmani zadovolje svoja istančana čula. Tajna se krije u pažljivo biranim sastojcima i najfinijim svežim komadima mesa i ribe koji Argetu čine tako posebnom. Ali šta je to što je izdvaja od ostalih namaza? Prepoznatljiv ukus upotpunjuju 100% prirodni začini i ulja i to BEZ konzervansa, veštačkih boja, pojačivača ukusa, palminog ulja i glutena. Najsavremenije proizvodne linije prilagođene posebnom procesu toplotne obrade, uz ambalažu koja je u potpunosti reciklabilna, doprinose da kvalitet i svežina svih proizvoda ostanu netaknuti. 

Kada ruka sama krene ka narandžastom pakovanju i dobro poznatom nazivu „Argeta“ to je trenutak kada ona postaje tradicija i nezaobilazni deo vaše trpeze. Pripremite brz obrok za samo nekoliko minuta uz integralne štapiće, sveže povrće ili omiljeni hleb i pronađite trenutak za pravo uživanje sa vama dragim osobama. Kremasti namazi sadrže hranljive sastojake koji su neophodni za dobro balansiranu ishranu, a za aptetit najmlađih članova pobrinuće se Patak Junior i specijalno dizajnirana linija Argeta Junior proizvoda. Receptura osmišljena prema BEZ formuli, sa smanjenom količinom masti i soli u svim Junior proizvodima, omogući će da vaši mali istraživači budu puni energije. Bilo da je reč o najvažnijem doručku, slanoj užini između igre i učenja ili ukusnoj večeri, jedno je sigurno - ni mrvica neće ostati u tanjiru.

Mame, tate, bake, deke, mališani i tinejdžeri širom Evrope imenovali su Argetu za broj 1. mesnu i riblju paštetu u Evropi! Ukoliko nam ne verujete na reč, pozivamo vas da probate, ali znajte da je pred vama veliki izazov da od toliko Argeta ukusa izaberete samo jedan omiljeni.

Argeta
Promo