Sastojci:

1 luk

500 g mlevenog mesa

500 g kora za pitu

4 jajeta

200 ml kisele pavlake

250 ml piva

100 g sira

100 g kajmaka

50 ml ulja

so i biber

dimljena paprika

Kombinacija kajmaka i piva kao preliva preko obične pite daće vašem obroku neverovatan ukus koji ćete poželeti stalno da osetite!

Priprema:

Izdinstajte luk, zatim dodajte meso. Dinstajte 15 minuta. Posolite, pobiberite i dodajte dimljenu papriku. Dodajte i sir.

Ređajte kore u nauljen pleh. Tri kore, između svake ulje, zatim fil, pa opet tri kore i fil, pa još jednom tri kore plus fil. Na kraju završite sa tri kore. 

Isecite pitu na kocke i prelijte mešavinom kisele pavlake, jaja, piva i soli.

Na svako parče dodajte malo kajmaka. Pecite na 200°C 35 minuta ili dok ne porumeni.

 Izvor: igythecook