Sudbina Tatjane Dimitrijeve, Ruskinje koja se 2023. zbog ljubavi preselila u Kinu bila je tragična. Udala za kineskog državljanina po imenu Vang Tao. U početku, život u novoj zemlji joj je bio težak, ali postepeno se navikla. Svoj proces prilagođavanja pokazivala je na društvenim mrežama. Pričala je o tome kako uči jezik, proučava lokalnu kulturu i provodi slobodno vreme sa suprugom. Za kratko vreme dobila je veliki broj pratilaca a fanovi su počeli da je zovu Nana.

undefined
Foto: Printscreen/Instagram/vangtao Tatjana i Vang Tao

Vikendom su voleli da idu na planinarenje, a jedno od njih se završilo tragično po nju. Otišli su na piknik sa prijateljima, gde je Tatjana pila vino, a kada se vratila kući, uzela je još dve flaše piva. Do večeri je zabolela glava i popila je nekoliko tableta koje je sa sobom ponela iz Rusije. Ignorisala je upozorenja da lek ne treba da kombinuje sa alkoholom.

Ubrzo zatim počela je da oseća mučninu i da povraća bez prestanka. Završila je u bolnici, gde je provela 38 dana u komi. Disala je uz pomoć respiratora. Njen suprug je sve vreme vodio društvene mreže umesto nje i prenosio sve detalje dešavanja. Tatjana je preminula 5. maja. Imala je samo 31. godinu.

Pre nego što se udala, Tatjana Dimitrijeva je već boravila u Kini. U ovoj zemlji je stekla obrazovanje i tokom studija upoznala supruga. On je radio kao umetnik za tetoviranje. Njegov prvi brak je bio neuspešan, ali je nastavio da zajedno da zajedno sa suprugom brine o dve ćerke.

Pogledajte i životnu priču Mire Furlan koja je zbog ljubavi napustila domovinu.

BONUS VIDEO:

Anketa Ljubav ili karijera MONDO

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.