Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA SE DEŠAVA KADA DOMAĆICA ŠTRAJKUJE? Majka prestala da brine o higijeni doma pa se iznenadila reakcijom ukućana

Kada majka "da otkaz", to retko izađe na dobro...

  Izvor: Printscreen / Tviter / MissPotkin

Svakoj ženi bar jednom je došlo da digne ruke od svih kućnih poslova - posebno kada ostali ukućani to shvataju kao njenu dužnost. Ali da li ste se zapitali šta bi se desilo kada bi osoba koja brine o čistoj kući i svim članovima porodice, zaista to prestala da radi? Da li bi se ukućani "uzeli upamet" i počeli da učestvuju u dnevnim kućnim zadacima ili bi od kuće nastao haos?

Možda će vas zanimati

Upravo je to želela da sazna i jedna korisnica društvene mreže Tviter, Miss Potkin, te je odlučila da prestane sa kućnim poslovima, poput pranja sudova, veša, izbacivanja smeća... kako bi otkrila na kakve reakcije će naići kod svojih članova porodice.

"Pre dva dana odlučila sam da prestanem sa pranjem sudova. Pripremam sve večere i dosta mi je čišćenja. Od tada se pojavila ova hrpa i u jednom će trenutku ostati bez kašika, viljušaka i tanjira", napisala je u svojoj objavi i objavila fotografiju nakupljenog prljavog posuđa.

U toku trećeg dana štrajka otkrila je da je porodica upotrebila sav čist pribor za ručavanje, ali niko nije rekao ni reč, niti pomislio da opere sudove. Međutim, kasnije tog dana postigla je prvu pobedu – neko izbacio kantu za smeće! Nažalost, napredak je kratko trajao jer je njen partner kasnije napravio šoljicu čaja uz pomoć ''bebine kaščice za odvikavanje''.

A potom je prestala i da pere veš. Gomile prljave garderobe mogle su se naći svuda po kući. "Izgleda kao da smo preživeli apokalipsu. Poslednja rolna toalet papira iskorišćena je sinoć u 19:04. Još nije zamenjena. To kupatilo sada nije u funkciji za sve koji se sete da nema papira – napisala je u jednoj objavi.

  Izvor: Printscreen / Tviter / MissPotkin

Kada je pomislila da je svaka nada izgubljena i da će jednostavno morati da se pomiri sa time da je briga o kući zauvek na njoj, desilo se nešto neočekivano!  Jedan član njene porodice nakon četiri dana počeo stavljati suđe u mašinu, ali i da čisti kuhinju.

Na kraju je ipak uspela da natera porodicu da shvati da održavanje kuće nije toliko teško kada se svi pomalo ukljče. "Znam da smo svi umorni, ali ja sam najumornija od svih", dodala je zadovoljna mama.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije