Slobodna je, atraktivna i - sama! Mada misli da se muškarcima ne dopada, zapravo je mnogima privlačna, ali se ponašaju kao da ona ujeda.

Da li vam poznat ovaj scenario? Sve više žena se žali kako ih se muškarci plaše, a evo šta zapravo njih može  da odbija.

"Oštar jezik". Mnoge žene, ali i muškarci, osećaju potrebu da budu "autentični" i "iskreni", pa izražavaju svoje mišljenje i kad ih pitaju i kad ih ne pitaju, neretko i brutalnim rečima.

Osobe koje na sve imaju komentar i "moraju" da ga daju, bez obzira na to da li će njime povrediti druge, izazivaju odbojnost. Reči mogu da budu oštre kao nož, pa čak i ako želite da kažete nešto negativno, odaberite termine kojima nećete vređati ili plašiti ljude oko sebe.

par ne razgovara.jpg
Shutterstock  

Hvalisanje uspesima. Mnoge muškarce plaši uspeh žena, ali za to nisu krivi samo oni. Od malih nogu slušaju kako je postizanje uspeha jedini način da budu prihvaćeni u društvu, pa se pribojavaju žena koje briljiraju i o tome neprekidno pričaju.

Ukoliko osetite da je muškarac koji vam se dopada nesiguran, nemojte prikazivati odmah svoju poslovnu stranu. Radije pokažite onaj privatni deo svoje ličnosti, kako bi prvo upoznao vas pa tek onda vaša dostignuća.

ljubavni par-min.jpg
Shutterstock  

Imate ogromne ciljeve. Niko ne kaže kako treba sakriti ambiciju, ali muškarci se uplaše ako procene da su vam grandiozni ciljevi glavni u životu. Pokažite da su vam i sitnice važne, da uživate u "malim stvarima". Ne propuštajte da ih pohvalite kod drugih ljudi, pa će i sami uskoro dobijati sitne znake pažnje - upravo od muškarca koji vas zanima.

Na kraju, ne budite smrtno ozbiljni. To ne znači da morate neprekidno da se cerekate "kao ludi na brašno", ali sigurno i vi imate neku svoju detinjastu stranu. Pokažite je.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Izlivi neznosti i ljubavi između Kristijana i Kristine Spalevi Tiktok/buca_dzambas