Ankete otkrivaju da 20 odsto muškaraca vara svoje žene, a mnogi kažu da je broj veći, ali ljudi ne priznaju preljubu ni pred anketarima. Muškarci posežu za brojnim sredstvima da svoju prevaru sakriju, ali jedan detalj je posebno uočljiv uoči praznika kad se kupuju pokloni.

Muškarac koji vara počeće iznenada da sve češće ide na "službeni put", uveravaće vas da ste preosetljivi kad sve lakše započinje svađu s vama. To je, verovatno, znak da ima ljubavnicu. Nije više raspoložen da vam odgovori na pitanje - "ko te to zove" ili "kakvu si to poruku primio", čak vas optužuje da ste paranoični.

Ako vas obasipa poklonima, to može biti "sumnjivo" mada biste vi, svakako, voleli da su iznenadni izlivi pažnje samo izraz ljubavi. A ako vam pokloni parfem, obratite pažnju na vrstu koju je izabrao.

Istinu o "kobnom" parfemu koji otkriva preljubu ispričala je Šenon Hil, koja je dugo radila na Šanelovom štandu u jednoj robnoj kući i primetila izvesnu pravilnost. Sada je ispričala sve o njoj na svom TikToku.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! #storytime#holidayseason#fyp#cheatinghusbands original sound - Shannon Hill

"Muževi redovno kupuju svojim ženama poklone za Novu godinu i Božić, a često je to neki karmin ili krema na negu lica", priča Šenon. "Ali kad kupuju parfeme, mi, devojke lepo vidimo - kupuju `Šanel 5` za majku, a `Madmoazel Koko` za ljubavnicu.

Otkud to znamo? Pa zato što redovno kupuju dve flašice `Koko` - jedna je za ženu, a druga za ljubavnicu, kako se ne bi osetilo da mirišu na drugačiji parfem", kaže Šenon.

Žene su ogorčeno prihvatile ovu priču i ostavljaju besne komentare tipa "što se ne razvede, pa neka ide gde hoće", "grozno, uništiti tako porodicu". Šta vi kažete, da li i vi znate za neki detalj kojim se može otkriti preljuba?

Tekst: Lepa&Srećna