Ljubav je zakucala na vrata Suzane Mančić onda kada se najmanje nadala. Grčkog bankara Simeona Ocomokosa, upoznala je 2000. godine, i odmah je shvatila da je on pravi čovek za nju. Nakon osamnaest godina ozvaničili su ljubav.

"Nekada su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i ko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabosti. Postanemo svesni vlastitih mana i vrlina, jer čovek s godinam upozna sebe i onda može da život dovede u red", rekla je čuvena "loto devojka" koja za supruga ima samo reči hvale.

 "Stvarno je dobar, pouzdan, odan, vredan, odgovoran, obrazovan, zabavan, porodičan čovek, dobar otac, dobar muž... Divan je prema mojoj deci i familiji", rekla je za Hello!" svojevremeno voditeljka koju je suprug sada obradovao vrednim poklonom. 

"U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini", rekla je za "Srpski Telegraf" Suzana i priznala da su godinama tragali za nekretninom koja zadovoljava sve njihove potrebe.

"Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla", rekla je Suzana koja će vikendicu na Tari posetiti čim se vrati iz Grčke.

Suzana je pre Simeona bila u braku sa Nebojšem Kunićem, članom nekada megapopularnog benda "Sedmorica mladih“. Venčali su se 1989, a razveli osam godina kasnije. U međuvremenu dobili su dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

"Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane", izjavila je jednom prilikom Suzana koja ne voli mnogo da govori o prvom braku.

Neke od fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Suzana Mancic Voditeljka nekoliko dana provela u Italiji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna