Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 RAZLOGA ZAŠTO MUŠKARCI OSTAVLJAJU DOBRE ŽENE: a nikada im to neće reći

Ponekad kažemo da nismo ni videli da raskid "dolazi", ali često on može zaista da bude neočekivan! Ipak, tri skrivena razloga se skoro uvek pojavljuju...

  Izvor: Foto: Profimedia

1. On oseća da je pod pritiskom i da je neadekvatan za vezu. 

Da li stalno jurite za njim? Da li želite više ljubavi, pažnje i seksa nego što vam se pruža? Da li osećate da neprestano pokušavate da "sredite stvari" u odnosu? 

Ukoliko se pronalazite u nekim od ovih pitanja, vaša veza je u neskladu i vrlo je moguće da on oseća da je u vezi pod pritiskom. Bitno je da znate da nije sve vaša krivica. Većina muškaraca beži od emocionalnog pritiska kao da je u pitanju borba za goli život... To utiče na njihovo shvatanje muškosti i čini da se osećaju nesigurno, kao da ništa što rade za vas nije dovoljno dobro (iako to često nije istina), to čini da se oni povlače radije nego da na problemu rade. 

2. Vaša veza izgleda kao takmičenje.

Ukoliko muškarac mora da se bori za ženom za "kontrolu" u vezi, on smatra da u životu žene sa kojom je nema prostora za muškarce. A nije loše da zapamtite da je to u vezama veoma važno. 

Povezane vesti

Ovo ne znači da muškarac treba da kontroliše celu vezu, svaka strana treba da ima kontrolu u određenim sferama, ali ukolko se žena u vezi ponaša kao da apsolutno sve može sama i tvrdi kako bi trebalo da radi sve sama, na kraju će da završi - sama. Ne treba da se osećate kao da se borite sa partnerom za nešto, vezu čini saigrač, a ne protivnik. A i šta vam je teško da mu date da otvori teglu koju možete i sami, da zameni sijalicu, otvori vam vrata...

3. Ne oseća poštovanje.

Nikada nećete moći da izgradite ozbiljnu vezu sa muškarcem kojeg ne poštujete. Da biste imali stabilan odnos morate da osećate da ste tu jedno za drugo, kao i da uvažavate mišljenja. Muškarac mora da zna da će u svom najslabijem momentu u vama naći podršku, a ne osudu. Neka zna da ste sposobni sa njim da pregurate sve, da ne može zbog iskrenosti da izgubi vaše poštovanje i da ste mu vi zapravo najjača podrška koju može da dobije kada sve oko njega krene po zlu.

Izvor: 24sata.rs

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije