Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUŠKARCI TO KRIJU, ALI OVAKVE ŽENE IH NE PRIVLAČE: nećete osvojiti muškarca ako OVO radite

Dok mnoge žene padaju na ovu osobinu kod muškaraca, muškarcima ovakve žene nisu zanimljive!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Znamo da su duhovitimuškarci na ceni i da je humor izuzetno jako oružje pripadnika jačeg pola u zavođenju žena. A šta je sa obrnutom situacijom?

Muškarci će često reći da vole duhovite dame, ali novo istraživanje Univerziteta u Kanzasu pokazuje da to nije baš tako.

Povezane vesti

Istraživači su potvrdili prvi zaključak: što je muškarac ispričao više viceva koji su bili smešni ženi, veća je verovatnoća da će ona ostvariti fizički kontakt sa njim.

Ali kada je žena ispričala vic kome se muškarac nasmejao, to nije povećavalo šansu za vezu.

  Izvor:

U seriji eksperimenata volonteri su zamoljeni da prostudiraju profile stranaca na Fejsbuku i da ocene njihove kvalitete.

Zatim je organizovana serija sastanaka naslepo na kojima su partneri razgovarali po deset minuta. Istraživači su kasnije analizirali razgovore i ustanovili da kada su se muškarci trudili da zasmeju ženu, ona je bila više zainteresovana za njih u romantičnom smislu.

Ali isto nije važilo kada su se žene trudile da budu duhovite.

Povezane vesti

Naučnici su došli do još jednog zaključka, da žene povezuju humor sa ekstrovertnošću, a ne sa inteligencijom. Ranije je pretpostavka bila da žene privlače duhoviti muškarci jer su verovale da su takvi tipovi inteligentniji. Nova pretpostavka je da žene žele duhovite muškarce jer misle da će im veza sa njima biti zabavnija, a život lagodniji.

Izvor: Novosti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije