Jelena Đoković provodi tople julske dane je na godišnjem odmoru na misterioznoj lokaciji, ali ipak nije odolela da svoje doživljaje ne podeli sa preko 200 hiljada pratilaca na Instagramu.

Naime, Jelena svakodnevno objavljuje fotografije interesantnih predela koje je posetila, a nedavno nas je iznenadila i fotografijom na kojoj su ona i “njen novi heroj”.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković uživa na tajnoj lokaciji: FOTO reportaža iz zemlje ananasa

Na fotografiji su nasmejani ona i Paulo, Italijan koji je ćutao 290 dana!

U opisu fotografije, Jelena je objasnila zbog čega je ovaj čovek njen novi heroj.

“Da!!! Ovo se desilo danas! Verovali ili ne, upoznala sam Italijana koji nije govorio 290 dana!!! Hahaha, Jedva čekam da ispričam ovo mojim najdražim Italijanima na svetu - Edoardu i Eleni. Nisam verovala da je ovo moguće dok nisam upoznala Pauloa ovde u selu.

Paulo je 29 puta išao na Vipasana meditacijska povlačenja svuda po svetu. Svako je trajalo 10 dana! I jednom je išao na četiri za redom! Vipassana je stara Budistička meditacija koja zahteva da ćutite 10 dana, bez ikakvog oblika komunikacije, samo meditacija i 20 sati posta dnevno. Apsolutno fascinantno! Učite da živite u sadašnjem trenutku, i cenite svaki trenutak onakav kakav jeste. Ja sam vrlo pričljiva osoba, pa nisam sigurna da bih ikad uspela ovo uraditi. Možda probam jednog dana, a do tada se mogu diviti onima koji jesu to uradili. Paulo, ti si moj novi heroj!”

Izvor: Lisa