Zasluženi odmor za porodicu Đoković? Po fotografijama kojima je Jelena Đoković obradovala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, reč je o tajnom putovanju a prelepi pejzaži otkrivaju da je reč o pravoj turističkoj poslastici!

PROČITAJTE JOŠ: 2 najdraža kućna posla Novaka Đokovića: najbolji teniser drži i jedan porodični rekord - evo koji! (FOTO)

Jelenina foto-reportaža počinje 5. jula 2016. godine i to prelepom jutarnjom fotografijom i pozdravom za brojne pratioce - zelenilo, planinski vrhovi i sunce koje se rađa zaslužili su više od 14 hiljada lajkova.  Tu je, naravno, i zdrav doručak - voće, voće i još voća!  Fanovi pozdravljaju svo troje - očigledno misleći na Novaka i Stefana. 

Morning...

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jul 4, 2016 at 7:06am PDT

Južna Kalifornija ili Centralna Azija? To su prva nagađanja fanova posle slike objavljene 6. jula - na njoj Jelena pozira u prirodi, a otkrila je samo da se popela na jedan planinski vrh, ali ne i koji.

"Uspela sam! Nisam znala da je ovoliko teško...", opisuje Jelena svoju avanturu. "Mislila sam da sam fit, ali hej! Ovo zahteva posebne veštine... Polovinu vremena sam disala kao pas."

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) Gde Novak Đoković drži prsten kad je na teniskom terenu: koliko burmi je već izgubio najbolji teniser sveta

Jelena je dodala da još uvek ne želi da otkriva gde se nalazi i koliku je prepreku morala da pređe da bi uspela u ovom podvigu.

"Kada završim ovu avanturu, reći ću vam gde sam bila... Ali za sada, uživam u ovoj prirodi i miru", piše ona.

Iako nas još drži u neizvesnosti gde je i da li je sa svojim suprugom Novakom, gospođa Đoković je naučila nešto na ovom tajnom putovanju - kako raste ananas. Ova "baštenska" fotografija zaslužila je više od 6 000 lajkova, a mnogi pratioci su ponudili Jeleni da joj pomognu savetima kako da gaji ovo tropsko voće! 

Ono što možemo da zaključimo je to da Jelena uživa u odmoru i prirodu, a mi sa nestrpljenjem čekamo još izveštaja iz "zemlje ananasa".


Pineapple This is how it grows.... Just learned one new thing

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jul 6, 2016 at 2:59pm PDT

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa