Kada završite s peglanjem stvari i krenete u šetnju, naizgled jednostavno pitanje može da vam unese nemir u dušu.

Ono glasi "Da li je pegla isključena?" i često morate da razmislite pre nego što odgovorite. Zato vam predstavljamo super trik uz pomoć kog ćete uvek znati da li ste isključili peglu!

Trik je u tome da prestanete da isključujete peglu "automatski", kako ste to uvek radili do sada.

Isključujemo peglu, rernu, zaključavamo vrata...

Međutim, često se desi da nakon izvesnog vremena baš iz tog razloga ne znamo jesmo li uradili nešto od navedenog ili ne, što može u potpunosti da nas izmesti. Zato, evo trika koji će vam biti od velike pomoći!

Naime, pošto ispeglate svoju lepu belu bluzu i spremite se za posao, u trenutku kad treba da isključite peglu pogledajte direktno u utikač, u svoju ruku i dok povlačite kabl recite sami sebi "Sada isključujem peglu". Ukoliko vam je potrebno i nešto "vučnije" zapevajte nakon izgovorene rečenice "ta-daaaa" ili zatapšite. Pomaže i da bacite još jedan pogled i osvestite da ste peglali upravo belu bluzu. Konačno, pogledajte i u svoju odeću - osvestite šta nosite na sebi u tom trenutku.

Naravno, uvek ostaje opcija da ponesete peglu sa sobom...

Ali zaista verujemo da će vam ovaj trik pomoći i da se više nećete pitati da li ste isključili peglu ili ne. Znaćete da ste "na sigurnom" i na pitanje "Da li je pegla isključena?" odlučno ćete i glasno odgovoriti DA!

Izvor: Lisa