Umeće zavođenja zaista nije velika misterija. To je veština koja lako može da se nauči. Čeka vas večera s vašim potencijalnim partnerom i želite da mu pošaljete jasnu poruku? Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova i poteza na koje pada svaki muškarac:

PROČITAJTE JOŠ: Spas od prave poplave informacija: evo kako će vam knjige pomoći da smanjite stres

1. Uspostavite kontakt očima.

Ne izbegavajte da ga gledate u oči dok razgovarate s njim. Izbegavanje kontakta moglo bi da mu pošalje pogrešnu poruku da niste zainteresovani za njega.

2. Dodirnite ga.

Ne preterujte - lagani dodir po ramenu kada se smejete njegovoj šali ili dodir po dlanu kada želite da skrenete njegovu pažnju na nešto biće dovoljni.

3. Šapnite mu nešto.

Šapat podstiče osećaj intimnosti jer morate da se jako približite jedno drugome kako biste se razumeli.

4. Nasmejte se "zločesto".

Slobodno pokažite svoju sarkastičnu stranu. Muškarci vole žene s dobrim smislom za humor. Naravno, sve dok šala nije na njegov račun, s tim malo pričekajte.

PROČITAJTE JOŠ: Psihološke igre: kako da prepoznate manipulatore i kako da se zaštitite

5. Hranite ga.

Naravno, ne morate da mu poslužite ceo obrok, ali kada ste na večeri slobodno vilicom ili prstima, u zavisnosti od toga šta jedete, uzmite mali zalogaj i prinesite ga njegovim ustima. Njegova reakcija otkriće vam najvažniju stvar – ako prihvati zalogaj sa smeškom i bez oklevanja, onda se među vama nešto "kuva".

6. Flertujte.

Flert je glavno oružje svako zavodnice. Nekima je to lak zadatak, ali drugima ne tako jednostavna metoda zavođenja. Za uspešno flertovanje važno je da budete opušteni. Ne razbijajte glavu time što on trenutno misli ili oseća.

7. Nasmejte ga.

Jednostavno pokušajte da uživate u trenutku. Tako ćete biti neopterećeni, u pravom trenutku "ispaliti" pravu šalu, reagovati na njegove šale i zainteresovati ga svojom opuštenošću.

8. Usporite.

Stalno živimo u petoj brzini, upravo su zato intimni trenuci stvoreni za malo mira. Ne budite hiperaktivni u razgovoru ili ga požurivati, priuštite mu osećaj smirenosti koji će još više da ga približi vama.

Izvor: Zadovoljna