1. Vašu inicijativu.

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu.

To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoleti.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tijekom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu.

Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

VIŠE: Svetska anketa o ljubavnim vezama: koliko sastanaka pre seksa?

2. Vaše pokrete.

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

3. Vaše poglede.

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje "pada" svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i  pogledi na svoje i njegovo golo telo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

4. Vaš dah.

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

5. Vaš trud.

Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, pogrešili ste. Iako su "zagrejani" za vaše telo, oni itekako primećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska.

VIŠE: Ljubav posle 50. godine: uživanje u braku bez seksa

Izvor: Zadovoljna.hr