Muškarci mogu biti zaista zaslepljeni požudom, objašnjava Linda Džojs, astrolog i lajf kouč čija knjiga "Neispričana priča: intervjui s muškarcima" privlači pažnju svetskih magazina od maja 2014. godine.

Požuda deluje kao droga na njih i zato će vam te prve večeri, dok su zaneti strašću, reći da ste najlepša žena na svetu ali ćete mu zato, već  sutra ujutru, biti za 50 odsto manje privlačni, tvrdi Linda.

Linda zasniva svoje nalaze na stotinama intervjua s muškarcima i to iz najšireg uzorka: od običnih kelnera iz kafića u predgrađima pa do ozbiljnih poslovnih ljudi koji upravljaju velikim kompanijama. 

"Moje istraživanje potvrđuje da većina muškaraca neće nipošto osuditi ženu koja je otišla s njima u krevet već na prvom sastanku, ali nipošto neće s njom planirati dugoročnu vezu niti je odvesti na upoznavanje s majkom", kaže Linda.

Šta je ono što će zadržati muškarca, pitali su Lindu urednici najvećih svetskih magazina. "Ono što ON želi jeste da se oseća posebnim", objasnila je Linda. "Sigurno je da će posumnjati da njegova lepotica odlazi u krevet sa svima, tako da je seks na prvom sastanku potpuni promašaj. Takođe, on ne voli prostački izazovne haljine a ni previsoke štikle. Za kraj, svakako prezire očajne žene. Seksi žena je ona koja je samopouzdana, "u kontaktu" sa samom sobom i ona kojoj nije potreban "spasilac" u životu.