Viktor Uković Dukić, trogodišnji dečak iz Berana, zvanično je najlepši dečak sveta, objavljeno na je Fejsbuk stranici Modne agencije "Top 3" Models Montenegro.

"Zvanično Crna Gora najljepša na svjetskom takmičenju. Viktor Uković Dukić (3) iz Berana je najljepši dječak svijeta", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici agencije.

Lentu najlepšeg dečaka Viktor je poneo na takmičenju "Little Mister World" i "Best of the Best" koje je održano u Turskoj.

Inače, Viktor je najmlađi član Modne agencije "Top 3" Models Montenegro.

Viktor je, takođe, učestvovao na Internacionalnom dečjem Fashion week festivalu, gde se predstavio u svojoj tradicionalnoj crnogorskoj nošnji, noseći zastavu Crne Gore.

Iako Viktor ima samo tri godine, on je, kako je saopštila agencija, uspešno savladao sve što se zahteva od jednog mistera sveta i dokazao da godine ne mogu biti prepreka.

Sada već najlepši dečak na svetu na takmičenje je pošao po ličnom izboru nacionalnog direktora i vlasnice licence za ova prestižna takmičenja za Crnu Goru, Srbiju, Hrvatsku, BiH i Makedoniju Ivane Šćekić, koja je od samog početka verovala da će se Viktor plasirati u sami vrh ovog svetskog takmičenja.

Izvor: RTCG