Ana Ivanović i njen muž Bastijan Švajnštajger već su odabrali ime za sina, kojeg bi bivša teniserka trebalo da donese na svet sredinom februara.

Budući roditelji se raspravljaju oko dva imena koja su im favoriti. Ana želi da se njen prvenac zove Stefan, dok Bastijan navija da se naslednik zove Marko Švajnšajger. Međutim, u jednom su složni - odabraće srpsko ime!

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ IZBARALA IME ZA BEBU: evo koje srpsko ime će dobiti naslednik lepe teniserke i fubalera (FOTO)

"Ana i Švajni su oduševljeni što će im prvo dete biti sin. Ona navija da se zove Stefan, dok je Bastijanu simpatično ime Marko. U užem izboru su im i imena Aleksandar i Luka," priča naš izvor i dodaje da će poslednja ipak biti Anina:

"Srpski zet će se verovatno složiti s Aninom odlukom, budući da je zbog ljubavi prema njoj progovorio i naš jezik! Dakle, u porodicu Švajnštajger stiže jedan Stefan!"

Inače, Stefan je omiljeno ime i Aninom kolegi Novaku Đokoviću. On i njegova supruga Jelena su svom prvencu takođe dali to ime, dok im se ćerka zove Tara. A koliko Nemac Švajni voli Srbiju, pokazao je kada je za jednu našu televiziju pokušao da govori na srpskom.

"Vežbam jezik," rekao je Bastijan na engleskom, a onda na našem jeziku dodao:

"Slabo govorim srpski, malo, malo."

Kako se zovu deca drugih poznatih ličnosti u Srbiji  pročitajte OVDE!

PageBreak

"Popravljam se, drago mi je što ovde ima puno ljudi iz Srbije, volim da ih sretnem i razgovaram s njima," ispričao je srpski zet.

Kada mu je novinar zahvalio, Švajnštajger je odgovorio na čistom srpskom:

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA STARA SRPSKA IMENA ZA DEČAKE: 10 tradicionalnih muških imena na koja su roditelji u Srbiji zaboravili

"Nema na čemu!"

Domaće zvezde kao da se utrkuju ko će smisliti originalnije ime za dete. Manekenka Jovana Švonja i fudbaler Filip Đorđević ćerkici su dali ime Noel, a dizajnerka Kristina Bekvalac sina je nazvala Noa.

Posebno maštovit je političar Čedomir Jovanović, čija se deca zovu Mihajlo Lajf, Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej. Nikola Demonja i Ana Štajdohar su ćerki dali ime Nia, a dečaku Lav. Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju naslednicu Reu.

Tekst: Ljiljana Stanišić

Izvor: Kurir