Tamna kosa i sjaj u očima? Ona je svakako ista mama! Ali ta predivna plava nijansa očiju? Ipak liči više na tatu kad je bio mali...

Ceo svet uživa od sinoć u ćaskanju o novim slikama princeze Šarlot kojima je Kraljevska palata obradovala javnost, kako to već ustaljeno čini u ovo doba godine. 

PROČITAJTE JOŠ: Najslađa kraljevska slika: princ Džordž i princeza Šarlot prvi put zajedno na snimku (FOTO)

Ponovo je glavni "majstor" bila Kejt Midlton lično, koja je napravila brilijantna dva portreta svoje šestomesečne ćerkice Šarlote.

PROČITAJTE JOŠ: Kejt Midlton kao fotograf amater: najlepše slike iz dečije sobe princa Džordža i princeze Šarlot

Kensintonska palata objavila je 29. novembra 2015. godine slike princeze koja četvrta po redu u nasledstvu trona, a povod je zahvalnost koju kraljevska porodica oseća prema javnosti i medijima.

PROČITAJTE JOŠ: Britanska kraljica i 3 generacije naslednika: zvanične slike krštenja princeze Šarlote snimio je omiljeni fotograf pokojne Lejdi Di (FOTO)

Naime, devojčica koja je rođena 2. maja, pošteđena je burnog interesovanja i paparaco potraga kakve inače prate kraljevske naslednike a Kejt i Vilijam ne propuštaju da pokažu koliko to cene.

Inače, nedugo nakon rođenja princeze Šarlot, mladi par je odlučio da se preseli u Amner Hol i tako dodatno zaštiti privatnost.

Kako planiraju da podižu svoje potomstvo pokazali su više puta, a više o tome pročitajte ovde.

VIŠE SLIKA PRINCEZE ŠARLOTE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Neodoljiv osmeh podseća na mamu, ali nežne plave oči su iste kao kod tate... Nove slike princeze Šarlot očarale su planetu!