Pročitajte dnevni horoskop za 7. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Sad je trenutak da počnete da radite punom parom. Ovo je momenat kada će rezulgtati doneti najviše benefita. LJUBAV: Zabrinuti ste, a za time nema nikakve potrebe - partner vam je odan i voli vas. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

Bik

POSAO: Ne verujete nikome od kolega, jer se nekoliko puta pokazalo da niste u dobronamernom kolektivu. Oslonite se na sebe i svoj sud. LJUBAV: Na ovom polju ste mirni. Uživate u danu bez trzavica, ispunjenom harmonijom. ZDRAVLJE: Uznemireni ste, a ni sami ne znate odakle to potiče.

Blizanci

POSAO: Odlično ste se pokazali na poslu, vaše ideje su cenjene i vredne. Nadređeni vas imaju u planu za unapređenje. LJUBAV: Zbog karijere ste ljubav ostavili po strani, što je velika greška. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Rak

POSAO: Ne dozvoljavate sebi ni najmanju grešku, niti propust, a zbog toga ste stalno pod jakim pritiskom. LJUBAV: Miran dan stvoren za lepe trenutke s voljenom osobom. ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak.

Lav

POSAO: Preopteretili ste se i sada pucate po šavovima. Prihvatite da ste jednostavno samo čovek i da nijedan posao nije vredan da rizikujete zdravlje. LJUBAV: Slobodni Lavovi uživaju u flertu s jednom osobom koja se nedavno pojavila u njihovom životu. ZDRAVLJE: Rutinski pregledi mogu vam spasiti zdravlje.

Devica

POSAO: Kolege kao da su počele da prekoračuju granicu kada je u pitanju iskorišćavanje vaših kvaliteta i dobre volje. Recite NE. LJUBAV: Ne može sve da bude po vašem - prilagodite se nekim partnerovim željama. ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama.

Vaga

POSAO: Upali ste u poslovnu kolotečinu, što je za vas strašno, jer najviše uživate u kreativnim projektima. LJUBAV: Partner kao da se distancirao od vas, a vi ne znate zašto. Iskren razgovor će rešiti sve probleme. ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

Škorpija

POSAO: Ne verujete kolegama kada je reč o važnim informacijama. Ubeđeni ste da neko nešto smera protiv vas, ali najverovatnije ste sve samo umislili. LJUBAV: Imate prevelika očekivanja i ponašate se kao da je partner dužan da vam ispunjava svaku želju i hir. Pazite da zbog toga ne ostanete sami. ZDRAVLJE: Pripazite na povrede tokom šetnje i u saobraćaju.

Strelac

POSAO: Vaše ideje i rad se veoma cene u firmi. Nemojte da prokockate poverenje koje vam je ukazano. LJUBAV: U vama bukte emocije koje ne znate kako da umirite. ZDRAVLJE: Nema većih promena.

Jarac

POSAO: Čeka vas važan razgovor koji bi mogao da vam promeni karijeru. LJUBAV: Niste spremni da oprostite partneru grešku iz prošlosti i ne znate kako da nastavite dalje. ZDRAVLJE: Odlično.

Vodolija

POSAO: Puni ste elana i želite da demonstrirate sve svoje veštine na novom projektu. To će biti zapaženo i nagrađeno. LJUBAV: Slobodne Vodolije uživaju u samoći, a zauzete je priželjkuju. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac.

Ribe

POSAO: Previše ste se zaneli i počinjete da gubite dodir s realnošću kada su u pitanju vaša očekivanja. Uključite racio. LJUBAV: Okrenite se partneru, jer se u poslednje vreme oseća zapostavljeno. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&srećna