Astrolozi najavljuju da će sezona Bika trajati do 20. maja i najviše uticati na 3 znaka. Ako je verovati zvezdama, oni su pravi srećnici i u ovom periodu mogu da očekuju brojna pozitivna iznenađenja, naročito ljubavna.

Ovan

Prelazite sa energične sezone Ovna na opušteniju atmosferu Bika. Sezona Ovna vas je držala stalno "na nogama", prolazili ste kroz težak period i imali mnoštvo obaveza, ali sve ste podneli kako treba. Sada ćete odahnuti i uživati u plodovima svog truda. Očekujete ljubavna iznenađenja koja će vam podići raspoloženje i učiniti da se zaista osećate kao "na sedmom nebu". Ako ste zauzeti, videćete svog partnera u boljem svetlu i počećete više da cenite njegove kvalitete. Počećete da se povezujete i kao prijatelji, odnosno osetićete da će odnos biti zaista dugovečan. Uživajte u otvorenoj komunikaciji i trudite se da budete zahvalni na svim znacima pažnje, koje ćete u ovom periodu imati.

Lav

Vaš ljubavni život ide dobro, ali niste se uvek dobro osećali povodom toga. Imali ste osećaj da mnogo propuštate na privatnom planu zbog veze i odnosa sa partnerom, a sada konačno možete da odahnete jer će vas negativne misli i sumnje napustiti. Svi napori koje ste uložili u mentalno zdravlje će sada doneti pozitivne rezultate. Shvatili ste koliko je važno da volite sebe pre nego što zavolite nekog drugog. Zahvaljujući Merkuru i konjukciji sa Venerom, osećaćete se osnaženo i samopouzdanje će rasti, što će pozitivno da utiče na vaš odnos sa partnerom. Bićete spremni čak i da donesete krupne odluke poput selidbe ili sklapanja braka.

Jarac

Osećate se optimistično u pogledu budućnosti i konačno uživate u romantici. Komunikacija će biti znatno poboljšana i nailazićete na razumevanje od partnera čak i za neke neuobičajene i kritične situacije. U ovom periodu su prosto emocije i ljubavni odnosi jači od svega. Možete konačno da odahnete kada je ljubav u pitanju, jer će sve biti daleko bolje nego što ste očekivali! Neki pripadnici znaka će možda čak odustati od posla zbog ljubavi. Slobodni mogu da očekuju poznanstva koja će im promeniti život iz korena, preusmeriti tok misli i vratiti veru u lepe stvari.

Pogledajte i mračnu stranu svakog horoskopskog znaka.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.