Uskrs je proslavljen širom Srbije i u pravoslavnim domovima širom sveta, a naše poznate dame nisu propustile da ofarbaju jaja i čestitaju praznik svojim obožavaocima.

Neda Ukraden je, po tradiciji, provela uskršnje praznike sa porodicom, a za Instagram se slikala u najdražem društvu - sa unučićima.

Pevačica je mnogo puta naglašavala da joj je porodica uvek na prvom mestu i da u ćerki, zetu i unucima nalazi motivaciju i za posao. 

neda ukraden unuci jaja za uskrs-min.jpg
Instagram / neda.ukraden 

Odmor od poslovnih obaveza tokom uskršnjih praznika i Marija Šerifović je našla uz svog sina. Ovaj Uskrs joj je "najposebniji od svih", kako kaže. "Pored mene diše jedan mali, mekani, pamučni, nasmejani i najlepši plavooki dečak", poručila je pevačica čestitajući svima praznik.

Lepa Brena je odlučila da Uskrs provede daleko od Srbije, pa je tople dane iskoristila da malo uživa na svojoj jahti. Obožavaoci su oduševljeni i poručuju joj da svakog dana izgleda sve mlađe.

Ipak, najglamuroznije su slike na profilu Tamare Kalinić. Ona je provela uskršnje praznike na dugom svadbenom vikendu. Ne, nije reč o njenoj svadbi, već su se venčali njeni prijatelji, a na veselju im je pevala - ni manje ni više - nego Maraja Keri.

Mladoženja je osnivač i vlasnik jednog popularnog modnog brenda, a kako mu je i otac milijarder, na svadbi se nije štedelo! Pogledajte u galeriji slika šta je sve Tamara nosila na ovoj svadbi.

Instagram / tamara Filipo Testa i Tamara Kalinić modno usklađeni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.