Ne možete da zaspite, stalno se okrećete i prevrćete, noge su vam nemirne...Sve ovo utiče na kvalitet sna, a što brže zaspite, lepše ćete i da spavate i budićete se odmorniji. Važno vam je i kad ustanete da nemate bolove u leđima i da ne morate dugo da se razbuđujete i smišljate kako da otklonite bol. Šta da uradite da se rešite neprijatnosti i nemirnog spavanja? Potreban vam je ortopedski jastuk za noge!

Ortopedski jastuk ergonomskog dizajna najbolji je jastuk za noge za one koji traže olakšanje, jer udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj spavanja, i kako bi se uklonile bolne tačke pritiska.

jastuk 1.jpg
Promo 

Jastuk je dizajniran tako da omogućava cirkulaciju vazduha tokom cele noći pomoću ventiliranih otvora u memorijskoj peni. Pena za regulisanje temperature sprečava znojenje i osećaj prevelike toplote. Zahvaljujući svojim mekim oblinama i oblikom polumeseca, udobno odgovara ženama i muškarcima.

jastuk 2.jpg
Promo 

Ovaj ortopedski jastuk za noge naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.799 rsd!