Uzbudljivi svet knjiga pruža neograničene avanture i duboka saznanja. Bez obzira da li istražujete neki udaljeni svet kroz epsku fantastiku, zaranjate u prošlost kroz istorijske romane ili tražite inspiraciju u motivacionim delima, knjige su svakako prozori ka beskrajnom bogatstvu iskustva. Kroz paletu žanrova i autora, knjige nude putovanje uma koje oplemenjuje, zabavlja i proširuje horizonte čitalaca. Saznajte više, sanjajte više, živite više - sve unutar korica omiljene knjige! 

O želji za poboljšanjem - Adam Filips

o-zelji-za-poboljsanjem-adam-filips.jpg
Promo 

Ljubav može biti obostrana, ali nikada nije identičnog intenziteta.

Govoriti o poboljšanju – o želji za promenom na načine koje sami biramo i preferiramo – znači govoriti o borbi za život kakav želimo, o potpuno nepomućenoj slici života kakav želimo, o našoj verziji dobrog života, a sve to na osnovu sopstvenog pređašnjeg iskustva. 

U ovoj knjizi koja se savršeno dopunjuje sa njegovom knjigom O želji za promenom, Adam Filips istražuje kako možemo postati bolji prilikom razgovora o tome šta znači postati bolji.

Poručite ovu knjigu OVDE po ceni od 680 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Imati hrabrosti biti srećan - Ičiro Kišimi i Fumitake Koga

imati-hrabrosti-biti-srecan.jpg
Promo 

Pojedinac ne sme izabrati život čiji je osnovni smisao ispunjenje tuđih očekivanja.

U nastavku svetskog fenomena Imati hrabrosti ne svideti se drugima otkrićete kako da se ponovo povežete sa svojim autentičnim bićem, doživite istinsku sreću i vodite život kakav želite.

Jednostavnog jezika ali izuzetno dirljiva, ova knjiga napraviće buktinju koja ima moć da vam osvetli život i razbistri pogled na svet. Otkrijte hrabrost da izaberete sreću.

OVDE poručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17h.

Poslednji svedok - Frank Krake

"Ovo je izvanredna biografija. Veoma zanimljiva priča, koja počinje kao smeo beg tokom ratnog sukoba, ubrzo se pretvara u zastrašujuće istorijsko štivo o ljudskoj nečovečnosti prema drugom čoveku... Značajno i nezaboravno.” – Džonatan Dimblbi, pisac bestselera i novinar

 Poslednji svedok je istinita priča o hrabrosti, odvažnosti i izdržljivosti, i uverljivo štivo koje potvrđuje i veliča život. Ovo delo će vas ostaviti bez daha, ali i zadiviti odlučnošću jednog mladića da, uprkos malim izgledima, preživi.

 Jednim klikom OVDE poručite knjigu online za 999 rsd ili pozivnom na 011/4420-502.

Naspram sveta bez ljubavi - Suzan Abulhava

naspram-sveta-bez-ljubavi-suzan-abulhava.jpg
Promo 

 Sreća može dosegnuti takve dubine da postane nešto nalik bolu.

Moćan, duboko emotivan roman prati mladu palestinsku izbeglicu koja postupno prihvata radikalne ideje dok po Bliskom istoku traga za boljim životom za svoju porodicu.

 Saznajte više tako što ćete ovu knjigu poručiti OVDE po ceni od 999 rsd ili pozvati 011/4420-502.

Slatko iskušenje - Kora Rajli

slatko-iskusenje-kora-rajli.jpg
Promo 

Život bi defnitivno bio prijatniji ako izaberete da se koncentrišete na pozitivno, a ne na negativno.

Kada je Kasio prvi put upoznao svoju verenicu, nazvala ga je „gospodine”. Nakon što je izgubio suprugu, Kasio je ostao sa dvoje male dece i brinuo se o njima dok je pokušavao da uspostavi svoju vladavinu u Filadelfji.

Za 1.199 rsd saznajte radnju ove knjige i poručite je OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

12 pravila za život - Dr Džordan Piterson

12-pravila-za-zivot-dr-dzordan-piterson.jpg
Promo 

 Klinički psiholog i profesor psihologije na Univerzitetu u Torontu dr Džordan Piterson, trenutno je jedan od najcenjenijih, najuticajnijih i najpoznatijih mislilaca na svetu čija predavanja na kanalu Jutjub imaju više od 35 miliona pregleda.

U vreme globalnih promena i gotovo nezapamćene političke polarizacije, njegovi stavovi i jasna poruka o važnosti lične odgovornosti i traganja za smislom života naišli su na ogroman broj pristalica širom sveta.

Šta je ono najvažnije što bi svako od nas u današnjem svetu trebalo da zna?

Saznajte i poručite OVDE po ceni od 1.450 rsd ili pozovite 011/4420-502. 

* Još zanimljivih i popularnih knjiga možete pogledati OVDE!

Tekst: Promo