Kroz stranice knjiga putujemo u različite svetove, upoznajemo razne likove, ali upoznajemo i nadograđujemo sebe. Čitanje knjiga je jedna avantura koja otvara vrata mašte i razvija našu sposobnost empatije. Kroz knjigu posmatramo različite perspektive, učimo iz prošlosti i sanjarimo o budućnosti. Izaberite naslov sa kojim ćete provesti vreme za sebe.

Iskusite svoje dobro odmah - Lujza Hej

iskusite-svoje-dobro-odmah-lujza-hej.jpg
Promo 

Većina nas ima tako jaku tendenciju da osuđuje i kritikuje da ne možemo da se oslobodimo te navike.

U ovoj divnoj knjizi Lujza L. Hej govori o moći i značaju pozitivnih izjava i pokazuje vam kako da ih primenite odmah.

Na ovim stranicama Lujza razmatra određene teme i brige (zdravlje, emocije straha, zavisnosti, pitanja prosperiteta, ljubavi i intimnosti i još toga) i predstavlja vežbe koje vam pokazuju kako da unapredite doslovno svaki aspekt sopstvenog života…

OVDE poručite ovu knjigu po ceni od 740 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Kuma - Barbi Laca Nado

kuma-barbi-laca-nago.jpg
Promo 

Zastrašujuća priča o usponu jedne žene do vrha u italijanskoj mafiji i još neispričane priče o ženama koje su pošle njenim stopama.

U Kumi nam istraživačka novinarka Barbi Laca Nado pripoveda priče o ženama koje su se uzdigle do istaknutih položaja, a zatim izgubile podršku u italijanskoj mafiji, počevši od najozloglašenije među tim ženama: Pupete Mareske. Žena koja je u mafiji rođena i odrasla osvetila je ubistvo svog muža ispalivši 29 hitaca u čoveka koji ga je usmrtio.

Po ceni od 799 rsd ovu knjigu možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

Mera - Niki Erlik

mera-niki-erlik.jpg
Promo 

Da li smo osu­đeni da želimo ono što ne možemo da imamo?

Osmoro običnih ljudi. Jedna nesvakidašnja odluka. Dan, naizgled, kao svaki drugi. Probudiš se, popiješ kafu i kreneš na posao. Ali danas, kad otvoriš svoja ulazna vrata, pred njima te čeka drvena kutijica. U njoj leži tvoja sudbina: odgovor na pitanje koliko ćeš tačno godina živeti.

„Mera” prikazuje rađ­anje tog novog sveta kroz život niza upečatljivih likova, čije se odluke i sudbine prepliću. Tu su najbolji drugovi čiji su se snovi zauvek spojili, dopisni prijatelji koji utehu nalaze u nepoznatom, par koji je verovao da nema potrebe za žurbom, doktor koji ne može da spase samog sebe i političar čija se kutija pretvara u bure baruta koje na kraju menja sve. 

Saznajte šta vam donosi ova knjiga po ceni od 999 rsd, a možete je poručiti jednim klikom OVDE.

Ljubav i neuroni - Ali Hejzelvud

ljubav-i-neuroni-ali-hejzelvud.jpg
Promo 

Verovati ljudima da će ostati pored vas loša je ideja. Na ovaj ili onaj način, oni ce otići.

Od autorke bestselera Njujork tajmsa, Ljubavna hipoteza, dolazi nova STEMinistička romantična komedija u kojoj je naučnica primorana da sarađuje na projektu sa svojim neprijateljem – sa eksplozivnim rezultatima.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.  

Opake igre - Ana Huang

opake-igre-ana-h.jpg
Promo 

Kad žudiš za klijentkinjom, to se može završiti na samo jedan način: katastrofom.

Stoičkog držanja, mrgodan i arogantan, elitni telohranitelj Ris Larsen ima dva pravila: da zaštiti svoje klijente po svaku cenu i da se nikada neće emotivno vezati.

Nikada nije bio u iskušenju da prekrši ta pravila... pre nje.

Bridžet fon Ašeberg. Princeza, podjednako tvrdoglava kao i on, u sebi krije vatru koja će njegova pravila pretvoriti u pepeo. Ona uopšte nije ono što je očekivao, ali je sve što nije ni znao da mu je potrebno.

Saznajte šta sve može da im se desi tako što ćete OVDE poručiti ovu knjigu po ceni od 1.199 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502. 

* Još zanimljivih naslova možete pogledati OVDE!

Tekst: Promo