"Nikad više u životu neću biti bezbrižan. Bol, strah, patnja, sve je to sad deo mog života, pa ipak je život nešto prelepo", kaže Majkl Buble (48), kanadski pevač kojeg obožava čitav svet.

Njegov prvenac Noa dobio je karcinom jetre kad mu je bilo samo tri godine. Bilo je to 2016. godine. "Dijagnoza je srušila čitav moj svet, kako da mi je neko strgnuo neku zavesu sa očiju", opisao je Majkl u podkastu "Dnevnik jednog direktora".

"Sećam se da sam zažmurio i rekao sebi - ako se izvučemo iz ovoga, živeću drugačijim životom, boljim životom", seća se Buble. "Mislim da mi prioriteti nisu bili dobro postavljeni, koliko god da je porodica bila ljubav mog života.

Nisam ja bio neki grozan tip, ali je bilo stvari koji zaslepljuju - ambicije, karijera. Kako da budem još veći, najbolji? Više ega, više moći, više novca?

Dao sam tog trenutka sebi obećanje, da želim da budem prijatniji, želim da osećam veću empatiju. Neću više nikad da dopustim da me nadvladaju taj ego i to lažno ja. Hoću da znam koliko imam sreće", opisao je Majkl.

majkl buble 0828188676-min.jpg
Profimedia 

Od naredne godine, njegovom sinu se bolest povukla. Ovog leta je mališan proslavio deseti rođendan, a pevač ga je obeležio i dirljivom porukom na Internetu.

"Noa, ljubavi moja, 10 godina!!! Šta?", napisao je otac uz kratak video od slika sa svojim prvencem. On i supruga Luizijana Lopilato, glumica i manekenka, imaju još troje dece - sina Ilaju i ćerkice Vidu i Ćelo.

Pročitajte i koji su simptomi karcinoma jetre.

BONUS VIDEO:

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.