Miloš Biković (35) izbegava da da direktan odgovor kad ga pitaju da li je najpoznatiji glumac u Rusiji. Umesto toga, podseća da je njegov film "Sluga" ovenčan titulom "najgledaniji film u bioskopima svih vremena".

Srpski filmski i televizijski superstar je dobio i direktnu potvrdu svog statusa kad ga je, pre tri godine, važan filmski ruski vebsajt Kino proglasio najpopularnijim glumcem u ovoj zemlji.

Miloševa slava je, u međuvremenu, samo rasla. Prošle nedelje je premijerno prikazan i nastavak čuvenog filma, "Sluga 2", za koji se očekuje da posetom nadmaši prvi deo.

milos bikovic sluga 2-min.jpg
Youtube / Art Vista 

"Film se dopao razmaženoj moskovskoj publici", kazao je Miloš gostujući u emisiji "Jutro" na TV Prva. To je dobar znak, pa se očekuje da će ostvarenje reditelja Klima Šipenka ostvariti rekordnu gledanost u celoj zemlji.

U januaru se otvara mogućnost i da Miloš doživi još jedan uspeh - nominovan je za nagradu "Zlatni orao" za ulogu u filmu "Izazov". Nagrada koju zovu "ruski Oskar" smeši mu se, između ostalog, i zbog toga što je igrao hirurga koji operacije izvodi u bestežinskom stanju. Film je sniman u svemiru i po tome, takođe, prvi u istoriji kinematografije.

Međutim, Biković će morati da prekine s odlascima u Rusiju bar na neko vreme. Verenica Ivana Malić je u poodmakloj trudnoći i očekuje se rođenje prve prinove. Uprkos pričama kako će se lepa pravnica poroditi u Moskvi, glumac ovo demantuje i kaže da će sedete roditi u Srbiji.

"Moram i ja da povedem računa o zdravlju", dodao je Miloš. "Ne mogu više da letim noću, a danju da snimam, da imam pet-šest preleta mesečno, dvadeset i nešto snimajućih dana po 13 sati dnevno po mrazu, zato što ću izgleda biti potreban još nekome, a ne samo sebi", rekao je glumac.

Prema njegovim rečima, putovanja u Rusiju će biti obustavljena barem u naredna dva meseca. "Ne znam tačno šta me čeka", smeje se Miloš kad govori o prinovi koja dolazi. "Vrlo dobro nosim tu masku pribranog čoveka, a u meni jedno malo dete vrišti", šali se glumac. "Sigurno će se promeniti život i redosled prioriteta." Pročitajte i kako je prošlo njegovo detinjstvo, a u galeriji pogledajte njegove slike sa verenicom.

Instagram/Ivana Malic, Kurir / Damir Dervišagić Miloš Biković

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna