Zar ne bi bilo divno da kada god i gde god poželite, možete da se otarasite neželjenih dlačica? I to na bezbolan način, bez iritacije, lako i jednostavno!  

Ne morate više da koristite brijač koji može da vas poseče i osuši kožu. Ne morate da zakazujete više ni bolne depilacije ili da koristite depilatore na struju!

Ovog leta vaš saveznik za glatku kožu bez dlačica je Claviro  depilator!

1 - claviro.jpg
Promo 

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

2 - claviro.jpg
Promo 

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

  1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja.
    2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
    3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
    4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE po ceni od 2.990 rsd! Možete i pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo