Vitamin D je ključan za očuvanje zdravlja i imunog sistema, a brojna istraživanja sugerišu da je upravo on „vitamin sreće“ zbog njegove povezanosti sa osećajem raspoloženja i zadovoljstva. Ovaj važan nutritijent je odgovoran i za sjajan izgled naše kože, a jedan od najvažnijih izvora vitamina D je sunčeva svetlost.

Međutim, izlaganje suncu ne sme biti nepažljivo, već vrlo umereno i odgovorno, naročito kada je reč o dečjoj koži čija nega ne sme da bude predmet kompromisa.

Sebamed, vaš brižni saveznik u blistavoj nezi kože, poziva vas na nezaboravan događaj u petak, 4. avgusta, od 10h do 19h, na makiškoj strani Ade Ciganlije. Dođite da zajedno istražimo lepotu i pH balans kože i otkrijemo tajne vrhunske nege i zaštite.

Sebamed, druženje na Adi.jpg
Promo 

Nega namenjena najmlađima mora biti neupitnog kvaliteta. Pravilna zaštita od sunčevih zraka je od presudnog značaja kako bi se mališani zaštitili od trenutnih opekotina, ali i dugoročnih štetnih efekata. Zato je Sebamed posvetio posebnu pažnju kreiranju proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde, jer proizvodi namenjeni deci sadrže pažljivo odabrane sastojke koji su nežni i sigurni, a pritom pružaju efikasnu zaštitu. Sebamed formula sa pH vrednošću 5.5 održava prirodnu ravnotežu kože, štiteći je od iritacija i održavajući je zdravom i hidriranom.

Sve posetioce Ade Ciganlije očekuje i tim iskusnih poznavaoca tipova kože i kozmetike koji će vas naučiti da pravilno zaštitite mališane od sunčevih zraka. Takođe, možete testirati pH vrednost kože i saznati više o tome kako da održavate njen balans za zdrav i blistav izgled.

Osvojite peškire za lice, ID kartice za kofere, reflektorne rančeve, kačkete i originalne Sebamed proizvode i uzorke Sebameda i učestvujte u zanimljivim Sebamed radionicama i anketama. Za mališane smo pripremili i priliku da iskažu svoju kreativnu stranu, a sve male umetnike nagradićemo proizvodima namenjenim najmlađima, kao i uzorcima i zanimljivim gedžetima.

Vaša koža je ogledalo vašeg zdravlja i lepote, stoga je mudro da je negujete na pravi način.

Kompanija Nelt, jedna od najvećih distributera u zemlji i regionu, pobrinula se da poznati svetski brend u kategoriji medicinske kozmetike pronađe put do svih kojima je zdravlje na prvom mestu.