Tekst: Promo

Preparat Purodone vam može pomoći! Možete ga koristiti i preventivno, ali i ako imate probleme sa varenjem, čestim grčevima i bolovima u stomaku, ako osećate umor i mučninu ili ste skloni alergijama, onda postoji mogućnost da u organizmu imate parazite. Otarasite ih se na prirodan način!

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrakta polena, ekstrakta vratića, kao i cvetova vratića. Preparat Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

Purodone za tekst.jpg
Promo 

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno, 30 minuta pre jela. Purodone tretiraju problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h. Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.