Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su nedavno proslavili godišnjicu ljubavi, a nekako u isto vreme su počela i pitanja o njihovom venčanju. Da li se Cecina ćerka već udala? Zašto je toliko dugo u Španiji?

Šta na to kažu Nemanjini roditelji, prvenstveno majka Olivera za koju se priča da joj Tasa uopšte nije po ukusu? Kad se Anastasija nije čak pojavila ni na nedavnoj proslavi punoletstva sestre Helene, ćerke Lidije Ocokoljić, svi su bili iznenađeni.

Ni drugi razlog nije bio dovoljan da je "dovuče" iz Španije - rođenje bratanca Krstana koje je cela porodica burno proslavila.Ceca je razvejala razne priče o venčanju rekavši da pravi razlog leži u činjenici da Anastasija čeka španske papire  i da zato ne može da napušta zemlju.

Jednima je to bio znak da od venčanja nema ništa, jer bi se i udajom pitanje boravka u Španiji lako rešilo. Sa druge strane, kažu da je baš dobijanje dozvole za stalni boravak znak da se Anastasija trajno seli i da će Nemanja i ona živeti zajedno.

anastasija raznatovic i nemanja gudelj-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Činjenica jeste da se njihov odnos ipak podigao na "viši nivo", jer češće nego ikad objavljuju zajedničke slike. Na početku veze ih nije bilo uopšte, čak i kad su prestali da se kriju od javnosti. Odsustvo slika je bilo upadljivije kad je Anastasija objavljivala slike sa Nemanjinim bratom, pa su je pitali da li se zabavlja sa Dragišom ili sa Nenom.

Sada se to promenilo, a i nova fotografija svedoči u prilog tome. Na njoj je zaljubljeni par izuzetno doteran, a Anastasija je ukrasila kosu belim cvećem. Povod je veliki festival u Sevilji, a špansku tradiciju je ispoštovao čak i Nemanja pa je obukao sako koji veoma retko nosi. Pogledajte i druge slike srećnog para u galeriji!

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram/raznatovicanastasija Srećni i zaljubljeni, svi pitaju kad će venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna