Budući da često nailazi na komentare da se žene za fudbalere udaju zbog novca, Snežana Borjan, koja je godinama u srećnom braku sa golmanom Milanom Borjanom, odlučila je da ispriča svoju stranu priče, te otkrila da je na početku veze ona izdržavala svog muža.

Snežana i Milan počeli su da se zabavljaju 2015. godine, kada Borjan nije zarađivao ni blizu koliko danas.

"Kada smo počeli da se zabavljamo Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac trošio na putovanja i izlaske. Tad sam ga izdržavala i on to danas svima priča, nije ga sramota. I ne treba, jer smo sve što imamo stvorili zajedno", ispričala je Snežana gostujući na "Hype" televiziji.

milan borjan snezana.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Ona je priznala i da su joj prijatelji govorili da ne treba da se uda za njega, ali je, uprkos tome, bila sigurna da je njihova ljubav prava.

"Posle godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo, 2016. godine. Prijateljice su mi govorile: 'Kako sada da se udaš kada si na vrhuncu karijere? On nije uspešan sportista'. Govorila sam da me to ne zanima jer imamo ljubav, zahvaljujući kojoj može sve da se postigne. Tako je i bilo", rekla je ona i dodala:

"Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, nebitno da li se radi o fudbaleru, nekom drugom sportisti ili biznismenu, izgubićete! Takav muškarac će vas varati, bićete nezadovoljne ili ćete biti zatvorene u kući bez prava da bilo šta kažete ili da negde izađete s prijateljima."

milan borjan snezana borjan
Instagram / snezanafi 

Snežana Borjan je, inače, nakon udaje za Milana odlučila da se zbog porodice odrekne karijere i napustila je poziciju direktorke marketinga u FK Partizan, kako bi sve svoje vreme posvetila mužu i sinu Filipu, kog su dobili u novembru 2016. godine.

Još fotografija Snežane Borjan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / snezanafi Stigla u Dohu, na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna