Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKLONI ZA SVAČIJI DŽEP

Autor Jovana Kos

Tajni Deda Mraz, ili Secret Santa, je zabavna igra razmene poklona unutar porodice, grupe prijatelja ili kolega sa posla.

 193488.jpg Izvor: Promo

Ideja je jednostavna – imena svih učesnika stavljaju se ‘u šešir’, a zatim svako od njih izvlači jedan papirić i postaje Deda Mraz čiji je tajni zadatak da pripremi poklon za osobu koju je izvukao. Na zapakovanom poklonu treba da piše samo ime osobe za koju je poklon, a kada dođe vreme za podelu poklona, uz radovanje koje donosi dobijeni poklon, sledi i zabava pogađanja ko je čiji tajni Deda Mraz.

U igri „Tajni Deda Mraz“ uobičajeno je da se odredi maksimalni iznos koji svaka osoba može da potroši za kupovinu poklona, a nezavisno od toga da li za ovu Novu godinu odlučite da organizujete ovaj zabavan krug darovanja ili ne, sigurno će vam dobro doći ove ideje za poklone iz JYSKa koje će se uklopiti u svaki budžet.

MALI ZNAKOVI PAŽNJE – POKLONI ZA BUDŽET DO 1000 dinara

 jysk.jpg Izvor: Promo

Poklon za dragu osobu ne mora uvek da bude velika investicija. Mali znakovi pažnje koji će ulepšati hladne zimske večeri kao što su stakleni svećnjaci u boji ili termo šolja, odlična su ideja. U mali budžet uklopiće se i lepa šolja za vruću čokoladu, novogodišnji vilenjak ili možda kutija za čaj koju možete da ispunite lepim vrećicama čaja dok kutija za kolače puna kolačića koje ste sami napravili, svima uvek izmami osmeh na lice!

DEKORACIJE U TRENDU – POKLONI DO 1500 dinara

 jysk.jpg Izvor: Promo

Da li znate da osoba kojoj kupujete poklon prati novitete u uređenju enterijera? U tom slučaju za poklon izaberite neku od trendi dekoracija koja će se lako uklopiti u različite stilove uređenja. Trenutno su veoma popularne skulpture tela od kamenine kao što je LAUEfenjeri sa LED svetlom i tajmerom ili dekoracije koje istovremeno mogu da služe za različite svrhe - VALDEMAR tako može da bude postolje za sveće, poslužavnik ili neobičan stalak za nakit.

A svakako ne možete da pogrešite ni sa LED lampom sa prstenom (popularnim ring lightom) za što instagramičnije fotografije.

DA DRAGE USPOMENE uvek BUDU TU – KREATIVNI POKLONI

 192833.jpg Izvor: Promo

Kako bi ovaj tip poklona zasijao punim sjajem potrebno je uložiti i malo vremena. Pronađite savršen okvir za slike, a zatim izaberite najdraže fotografije i sitnice koje vas vežu za osobu za koju pripremate poklon i na taj način ga oplemenite. Pustite mašti na volju i potrudite se da personalizujete svoj poklon - sigurni smo da će uz odabrane uspomene odabrani okvir nakon otvaranja poklona pasti u drugi plan.

Personalizovani spa paket je uvek odlična ideja. U pletenu korpu ili neseser ukomponujte funkcionalne poklone poput perivih višekratnih blazinica VAD, valjka za podsticanje cirkulacije lica od žada VALLSTA. Možete da ukomponujete i lanenu masku za oči punjenu glinenim perlama - lekovita svojstva ovog minerala povezana su sa njegovom velikom moći upijanja i jonskom izmenom i zbog toga se često koristi u slučaju bolnih i natečenih očiju.

 jysk.jpg Izvor: Promo

 193489.jpg Izvor: Promo

Predložene proizvode rezervišite putem Click&Collect opcije kako bi vas čekali spremni pri dolasku u odabranu JYSK prodavnicu.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije