Emitovanje četvrte sezone serije "Igra sudbine" iznenada je prekinuto, a biće nastavljeno 15. decembra. U međuvremenu su se desile brojne promene, a neki od glavnih aktera napustili su ovaj projekat. Milica Milša, koja je tumačila glavnu ulogu, lik Ade Kanački, otišla je iz serije nakon svađe njenog supruga, scenariste Žarka Jokanovića, sa producentima serije.

Danima se šuškalo da je i Danica Ristovski, koja je igrala lik Adine tetke Lile, takođe napustila projekat, a sada je to i potvrđeno.

Danica Ristovski i Milica Miša na moru
ATA / Antonio Ahel 

Danica Ristovski više neće biti deo "Igre sudbine", a u ulozi Lile zameniće je druga glumica - Zlata Numanagić.

"U vašoj omiljenoj seriji ja sam nova glumica, u jednoj staroj ulozi. Nadam se da ćete i mene prihvatiti", rekla je kratko Zlata u videu koji je objavljen na Instagram profilu serije.

Zlata Numanagić i Đorđe Tokin
ATA / Antonio Ahel 

Danica Ristovski za sada se nije oglašavala ovim povodom, a Milica Milša i Žarko Jokanović pre nekoliko dana prvi put su prokomentarisali svoj odlazak.

"527 napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. 527 snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletkama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi", rekao je za magazin "TV Novele" Žarko Jokanović, u svoje i Miličino ime.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna