Preduzetnica, influenserka i milijarderka Elena Perminova majka je četvoro dece, koju je rodila 27 godina starijem milijarderu Aleksandru Lebedevu. Ona danas živi život na kom joj mogu pozavideti mnogi, nosi najskuplju odeću, vozi skupe automobile, putuje svetom, a novcu uopšte ne razmišlja, jer ga ima u izobilju. Ipak, nekada nije ima doslovce ništa. 

Elena je rođena 1986. godine u Sibiru gde je odrasla u teškoj nemaštini. Roditeljski dom napustila je kada je imala tek 16 godina. U potrazi za boljim životom radile je brojne sumnjive poslove i upuštala se u veze sa pogrešnim muškarcima. Zbog jednog je završila u zatvoru.

Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila iza rešetaka. Kako bi izbegla šest godina robije manekenka je odala glavnog dilera droge zbog čega joj je prećeno smrću. Njen otac potražio je pomoć od nekadašnjeg KGB-ovaca i milijardera Aleksandra Lebedeva, koji joj je posrnulu lepoticu uspeo da spasi.

Među njima su se javile emocije uprkost razlici u godinama od gotovo tri decenije. Ovaj nasvakidašnji par je u braku 16 godina, imaju četvoro dece i važe za netipičan par u svetu ruskih milijardera. Ruska manekenka svog supruga i dan-danas naziva anđelom čuvarom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna