Zaljubljenik je u jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a veoma su ukusni. Omiljeno jelo su joj sarmice od zelja, a omiljeni slatkiš tiramisu.

Sin Mladen je veoma aktivan, obožava košarku, a često vozi i bicikl. Zdravo se hrani, omiljeno jelo mu je riba, kao i sve vrste voća i povrća, a pored toga ima i veliku želju da proširi svoje kulinarsko znanje. Snajka Željka je studentkinja učiteljskog fakulteta, često provodi vreme sa prijateljima, najviše voli da crta i kuva.

GALIĆI SPREMNI DA POKAŽU SVOJE KULINARSKE MAJSTORIJE Promo

Porodica Galić je više nego spremna da pokaže svoje kulinarske majstorije, a kako su druge porodice ocenile njihove specijalitete saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Koja porodica je odnela najviše ocene ove nedelje i oduševila ovog puta Seku i Rašu, saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

majke-i-snajke.jpg
Promo 

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.