Goca Tržan ponosna je na petnaestogodišnju naslednicu Lenu, koja ne voli javno da se eksponira, a u školi je vredan i dobar đak. Trenutno pohađa prvi razred gimnazije, a kako pevačica kaže, odlično se snašla.

"Ćerku s vremena na vreme odbacim do škole. Lena je krenula u prvi razred 15. beogradske gimnazije. Izuzetno sam ponosna na nju. Super joj je, ima dobro društvo. Dobro se snalazi. Vrlo je samostalna. To je najvažnije", rekla je Goca za "Blic".

Goca Tržan o teškim trenucima
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Iako mnoga deca javnih ličnosti pohađaju privatne škole, Goca smatra da u Leninom slučaju nije bilo potrebe za tim.

"Ide u državnu školu, da. Svima je to bio šok, moje dete ide u državnu školu, zamisli... Zašto nije u privatnoj, zato što nema potrebe. Zdrava, prava, snalažljiva, to je to. Leni nije zanimanje neki javni posao. Drugima sam Goca Tržan, njoj sam mama. Ona ne želi da se slika", objasnila je pevačica.

Goca je, inače, nedavno ispričala i da je Lena još u osnovnoj školi bila vrlo samostalna, te da nije morala da brine oko njenih ocena i uspeha na kraju školske godine.

"Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam "Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa", ona je u fazonu "E, nemoj da me maltretiraš, pusti me". I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da hvala Bogu ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene, obrazovanje je strašno važno", rekla je Goca nedavno u emisiji "Premijera".

Goca Tržan godine
Instagram / Goca Tržan 

Pevačica je priznala i da se sa suprugom Rašom Novakovićem najčešće svađa upravo oko Lene.

"Najviše se svađamo oko Lene. Ja sam stroga, onda kaznim, pa onda popustim, pa je onda Radomir u fazonu 'nemoj tako strogo da je kažnjavaš, ako hoćeš da je kazniš, kazni je nečim što možeš da ispoštuješ'. Ali to svi bračni parovi koji imaju decu znaju, da se oko dece najviše svađa", rekla je tom prilikom Goca, koja je Lenu dobila u prvom braku.

Još fotografija Goce Tržan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna