Pravilna ishrana, fizička aktivnost i redovan san za mnoge su izazov u vrtlogu svakodnevnih obaveza.

Tempo u kojem ćemo stvoriti ove navike, a potom ih i održavati, nije uvek lak. Iz tog razloga mnoge dame traže ‘’čarobnu formulu’’ koja će im omogućiti da ispune sve privatne i poslovne ciljeve, a da uz to izgledaju lepo i negovano, budu zdrave i zadovoljne sobom i samim tim se osećaju dobro u svojoj koži.

Zdrav način ishrane, međutim, nije nedostižan kao što se čini, a ključ je u dobroj organizaciji. Brze varijante obroka ujedno mogu biti i zdrave, a jedan od takvih predloga su i salate sa šunkom.

shutterstock_171145304.jpg
Shutterstock  

Nutricionisti često preporučuju konzumiranje šunke u salatnim obrocima, kako biste u svoj organizam uneli dovoljno hranljivih materija I na taj obezbedili sebi energiju da ispunite sve ciljeve koji su pred vama.

Idealan izbor mogu biti Neoplanta Delikates Pileće grudi sa paprikom, koje sadrže komadiće domaće, sveže crvene paprike sa teritorije Srbije, budući da su niskokalorične i da imaju manje od 2% masti.

shutterstock_1838367373.jpg
Shutterstock  

Kao delikatesnija varijanta već poznatog ukusa, ove pileće grudi odličan su odabir i za sve dame koje vole da isprobavaju nove ukuse i unesu malo "avanture" u svoju ishranu.

Jedan od izazova u zdravom načinu ishrane je taj da obroci ne budu monotoni, pa će pileće grudi sa svežom crvenom paprikom biti pravo osveženje za sve ljubitelje šunke i proizvoda iz kategorije delikatesa.

Tekst: Promo