Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno se vratila sa uspešne američke turneje, ali od tada ne može da boravi u svom stanu u Beogradu budući da je odlučila da ga renovira i da su radovi i dalje u toku.

Zbog toga je, kao privremeno rešenje, iznajmila stan, te trenutno sa ćerkama Hanom i Katjom živi kao podstanar.

"Nisam imala gde da se vratim posle Amerike... (smeh) Promenile smo još jedan stan! Ovaj poslednji sam iznajmila na dva meseca, pa imamo još sedam dana. Trenutno smo u stanu 'na dan'", ispričala je pevačica za "Blic".

haljina natase bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

Sa američke turneje nosi najlepše utiske, a svaki grad koji je posetila dopao joj se na svoj način. Ipak, izdvojila je Njujork, Las Vegas i Majami.

"Svaki grad me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj, ali stvarno. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem", objasnila je Nataša.

Na koncertima je bila na svom terenu, budući da je publika koja ih je posećivala u najvećem broju poreklom iz Srbije i regiona.

"Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju, ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome, tako da kažem", rekla je pevačica koja trenutno sebe ne vidi kao stanovnika Amerike, ali ne isključuje mogućnost da bi se jednog dana možda preselila.

"Pod neke stare dane. U Majamiju, da. Ja volim našu zemlju, mislim da mi je najlepše i najsrećnije ovde", zaključila je ona za pomenuti medij.

Neka od izazovnih izdanja Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna