Želeli smo da rođendanski broj proslavimo zajedno sa poznatim ličnostima, gostima – urednici, koji su se rado odazvali našem pozivu.

Pored modnog urednika Stefana Đokovića, beauty urednice Marina Kotevski. u slavljeničkom broju, našle se i Katarina Žutić, Suzana Mančić i Bojana Stefanović koji su nam otkrili i svoje planove za jesen.

Rođendanski broj magazina Lepa i srećna
Petar Đorđević 


Katarinu Žutić, osim brojnih pozorišnih predstava, očekuje i nastavak snimanja TV serije „Zbornica”, ali ono čemu se naročito raduje jeste njena prva izložba akvarela, koja će biti otvorena polovinom oktobra. Uskoro puni 50 godina, a kakvu Katarinu je izgradila gluma, a kakvu život, naša sagovrnica iskreno kaže:

Rođendanski broj magazina Lepa i srećna
Strahinja Aćimović 

“Mislim da sam sada u najboljim godinama. Imam snage i energije, a imam i iskustvo koje nije malo, znam kako želim da provodim vreme, znam ko mi prija i ko su mi prijatelji, znam koje bitke ću uvek voditi, a koje su uzaludne pa u njih i ne ulazim. Sve u svemu, na meni je samo da se bavim onim što želim i da uživam u ostatku života.

Rođendanski broj magazina Lepa i srećna
Dušan Petrović 

Svoje životne istine u rođendanskom broju našeg magazina otkrivaju nam i glumica Isidora Minić i Nemanja Velikić, urednik i voditelj TV Pink-a koi otkriva šta mu i danas, posle duge i uspešne karijere, predstavlja izazov, čime se rukovodi u poslu i životu i šta mu život čini lepšim.

Za kraj, naša kolumnistkinja Ksenija Mijatović, podseća sve nas na neka važna životna pitanje i daje konkretne odgovore.

"Na bes, cinizam, ironiju odgovorite mislima ljubavi jer time čuvate sebe i svoje srce. Dopustite sebi da osetite kako izgleda kada vaše srce odlučuje o nečemu, neopterećeno logikom, bez pravdanja ili objašnjenja koje će zadovoljiti vašu okolinu. Platite tu cenu jer ono što time dobijate NEMA CENU – tvrdi naša kolumnistkinja Ksenija Mijatović.

Rođendanski broj magazina Lepa i srećna
Privatna arhiva 

Kažu da je izazov trajati, a to potvrđuje i isti tim novanara i urednika koji su svih ovih proteklih 7 godina bili sa Vama: Žaklina, Zorica, Milica, Vanja, Ivana, Danka, Svetlana…