Bojana Barović i Nikola Rokvić uskoro će postati roditelji po treći put. Proširenju porodice neizmerno se raduju, a nije im bilo važno da li će dobiti devojčicu ili dečaka - bitno je samo da beba bude zdrava. Ćerka za nekoliko meseci stiže u dom Rokvića, a pevač se trudi da pomogne supruzi koja se bori sa mučninama.

"Mi Rokvići ne gubimo vreme. Uvek je kuća puna dece, uvek je vika i dreka! Trudim se da pomognem Bojani onoliko koliko mogu jer joj je treća trudnoća malo napornija. Porodica je osnova svega i to je ono što treba uvek da čuvamo i negujemo. Nikada ne treba da dozvolimo da se porodica razjedini, treba da bjudemo svi za jednog, a jedan za sve", rekao je za "Premijeru" Nikola.

nikola rokvic bojana barovic 34.jpg
Instagram / nikolarokvic 

"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim", rekla je Bojana nedavno.  

"U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time!Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem. Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevicom, i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi", manekenka je pružila podršku svim ženama koje se suočavaju sa istim problemima.

Nikola i Bojana imaju ćerku Leonu (6) i sina Simeona (3) koji se neizmerno raduju sestri.

Još fotografija Bojane Barović i Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna