Ana Bej je instruktorka elegancije i prava Internet zvezda, a njene savete prate milioni žena širom sveta. Sada je otkrila zbog kojih običnih navika ili gestova delujemo manje prefinjeno, ponekad, kako kaže, čak i prostački. Sada je otkrila dve stvari u kojima žene često greše, mada se druga odnosi i na muškarce i predstavlja pravi "greh" kada su ponašanje i elegancija u pitanju.

1. Nikada ne nosite veliku torbu uveče

Velike, pa i prevelike torbe sada su potpuni modni hit a žene ih obožavaju jer unutra zaista staje svašta. Od nesesera, preko kišobrana kada je vreme promenljivo ili drugog para cipela, nema ničega što ne može da se ugura u "oversized" torbu. Ali Ana kaže da se ona nikako ne nosi uveče. Predimenzionirane tašne su samo za posao ili preko dana, bonton nalaže da se uveče nose male tašne.

2. Nikada ne sedite tako da nekome pokazujete đon

Za ovu grešku krivi su prvenstveno muškarci zbog uobičajenog prekrštanja nogu kada sede. Ali osobe oba pola mogu da naprave ovu grešku koja se smatra neprefinjenom i možda će navesti nekoga da dovede vaše vaspitanje u pitanje.

"Nikada nemojte prekrstiti noge tako da osoba s kojom ste u društvu može da vidi đon vaših cipela. Pokazivanje đona se smatra prostim i nepristojnim, i nikako ne bi trebalo da tako sedite. Đonovi cipela uvek bi trebalo da su ili na podu, ili upereni u njega tako da ih niko ne vidi", rekla je ona.

Pročitajte i tri stvari koje bogataši nikada ne rade!

Izvor: Lepa i srećna