Glumica Anđelina Džoli poslednih godina neguje ženstven i sveden stil, a njene odevne kombinacije su odmerene i elegantne. Mnogi smatraju da je stilsku transformaciju doživela zato što je vrlo smršala, odnosno, da nosi isključivo odevne komade koji prikrivaju njenu mršavost.

Tako je bilo i kada je sa šesnaestogodišnjom ćerkom Zaharom uslikana u Vašingtonu. Holivudska zvezda se kao i obično odlučila za "all black" kombinaciju: crnu skunju midi dužine, crni kaput i crne elegatne čizme sa stabilnom potpeticom. Ipak, torba je bila pravo iznenađenje: boje peska, dimenzije koja nije svakidašnja za ovako elegantnu kombinaciju.

Anđelina poseduje pozamašnu kolekciju kupocenih torbi a ovaj "Ferragamo" model do sada nismo videli. Glumica često nosi velike torbe, ali ova je defintivno jedna od najvećih. Iako je prostrana i u nju može da stane bukvalno sve, mnogi su joj zamerili ovaj izbor.

"Torba ti je suviše glomazna", "Da li si mogla da odabereš neki drugi model uz tu kombinaciju?!, "Izgledaš čudno i smešno", samo su neki od komentara na račun glumičinog modnog izbora.

Profimedia Torba Anđeline Džoli izazvala mnogo pažnje

 Izvor: Lepa&Srećna