Novi, neodoljiv parfem, predstavljen je 29. juna u TC Galerija, ispred Belofore parfimerija, nakon čega je usledio sicilijanski ručak u restoranu "La Cuccina".

MrdjaLoversStudio-93.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Goste, među kojima su bili brojni poznati influenseri, muzičari, modni kreatori i drugi, zabavljao je trio "Gentleman's Club", koji je svirao italijansku muziku, te je svaki segment događaja pratio temu Sicilije, koja je utkana kroz sastojke parfema, tipične za tu regiju.

U saradnji sa poznatom italijanskom modnom kućom "forte forte" kreirano je pakovanje u koje je nemoguće ne zaljubiti se.

MrdjaLoversStudio-82.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Ako ste upoznati i sa činjenicom da je u toj bočici i, širom sveta, najprodavaniji miris iz kolekcije Blu Mediterraneo, Mirto di Panarea, verujemo da ćete poželeti ceo paket.

Acqua di Parma Promo

Pod sloganom "forte forte loves Acqua di Parma", stvorena je neodoljiva, tirkizna bočica sa kaleidoskopom rascvetalih žutih, plavih i lila cvetova, leptirića i vilin konjica.

MrdjaLoversStudio-135.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Kao inspiracija za ovu kreaciju poslužila je živopisna atmosfera Eolskog arhipelaga. Suptilno je dočarana duša nezaboravnih predela, a tumačenje aromatično-citrusne čarolije, Mirto di Panarea, je zaista fascinantno i krajnje, autentično.

Acqua di Parma 2 Promo

Bosiljak se zanosno kombinuje sa penušavim citrusnim notama limuna i bergamota iz Kalabrije. Morski povetarac u nežnom spoju sa jasminom i ružom intenzivno ističe mastiku i kleku u kombinaciji sa kedrom i ćilibarom.

MrdjaLoversStudio-137.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Mali heklani ukras na kutiji, asocira na toplo i sjajno sunce, a šarena narukvica oko bočice sa fluorescentno žutim tonovima i medaljonom u zlatnoj boji može se transformisati u modni aksesoar.

MrdjaLoversStudio-221.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Acqua di Parma i forte forte dele strast prema umetničkom zanatstvu i kulturi Italije, italijanskim pejzažima, načinu života, eleganciji i neprevaziđenom stilu.

MrdjaLoversStudio-171.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Forte_forte je iskrena i autentična priča, puna emocija, inspirisana lepotom sanjarenja.

MrdjaLoversStudio-184.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Jedinstvene, maštovite kreacije ove modne kuće, izazivaju isti osećaj kao i Acqua di Parma mirisi.

MrdjaLoversStudio-181.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Mirto di Panarea forte forte možete otkriti u parfimerijama Belodore, u bočici od 100 ml. Poznati i po velikoj kolekciji mirisa za dom, Acqua di Parma nas je obradovala i svećom koja prati ovaj miris. Idealan ukras i poklon za sve prilike.

MrdjaLoversStudio-193.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Tekst: Promo