Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, na jesen će se oženiti svojom izabranicom Marinom Velimirović, sa kojom čeka prvo dete.

Kako piše "Objektiv", mladenci su venčanje zakazali za septembar ove godine, a čitava porodica Šaulić presrećna je zbog lepih vesti.

"Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku", rekao je izvor za pomenuti medij.

Prema tvrdnjama izvora, svadba će biti organizovana u jednom beogradskom hotelu.

"Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela", dodao je on.

Mihajlova izabranica Marina je, inače, diplomirani pedagog iz Beograda, a početkom sledeće godine ona i Mihalo postaće roditelji.

Pored Mihajla, pokojni pevač Šaban Šaulić je u braku sa suprugom Gocom Šaulić dobio i dve ćerke, Ildu i Sanelu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna