U manekenske vode Nina Seničar ušla je sasvim slučajno, tokom studija u Italiji. Suma novca koju je zaradila prvim angažmanom do tada je za nju bila nezamisliva, a iako joj je karijera vrlo brzo krenula uzlaznom putanjom, Nina nije dozvolila da je slava ponese.

"Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: 'Je l' ovo moguće?'", ispričala je Nina u emisiji "Balkanskom ulicom".

Iako je imala mogućnost da plaća stan, nastavila je da živi u studentskom domu.

"To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da 'guram' fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama", rekla je poznata lepotica.

Tokom studija u Italiji, 2006. godine zabavljala se sa čuvenim italijanskim pevačem Erosom Ramacotijem, koji je zbog nje održao koncert u njenom rodnom Novom Sadu.

"Posle raskida smo nastavili da se družimo. On se ne menja, ponaša se kao momak u najboljim godinama", ispričala je svojevremeno Nina, koja je danas u srećnoj zajednici sa američkim glumcem Džejem Elisom, sa kojim ima ćerku Noru.

Nina važi za jednu od najlepših Srpkinja, a neke od njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Nina Seničar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna