Omiljeni turski par Burak Ozčivit, neodoljivi Bali-beg iz „Sulejmana Veličanstvenog“, i njegova lepa supruga Fahrije Evdžen, Nedžla iz serije „Kad lišće pada“, često su glavna tema turskih pa i balkanskih tabloida, piše Lepa & Srećna.

Otkako su se pre nešto više od godinu dana venčali, tabloidi su ih razvodili, iznosili priče o ljubomornim ispadima, depresiji i slično. Naravno, nekoliko puta je objavljeno i da je Fahrije trudna.

Poslednji put pre mesec-dva. Ali za razliku od ranijih objava, ovog puta priča se produbljuje detaljima iz intimnog života slavnog para. A kako Burak i Fahrije zasad te napise ne demantuju, mnogi izvode zaključak da je sve što se o njima piše tačno.

A šta to ovih dana turska štampa piše o njima?

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL ODUŠEVILA U HALJINI KOJA ISTIČE TRUDNIČKI STOMAČIĆ: svetle boje odeće za buduću mamu (FOTO)

Dakle, po njima Fahrije je trudna oko tri meseca i teško podnosi trudnoću. Ima mučnine i smetaju joj mirisi, pa je svom dragom mužu zabranila da koristi parfeme i uopšte parfimisane proizvode. 

Zbog trudnoće lepa glumica ove sezone nije prihvatila nijednu ponudu da zaigra u seriji, ali je zato snimila više reklamnih filmova, što je finansijski i te kako isplativo. A i ostavlja joj više vremena da se lepo i temeljno pripremi za novog člana porodice.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da saznate koja još pravila moraju da se poštuju!

PageBreak

Da bi im beba bila zdrava i napredna, par preduzima sve što je u njihovoj moći, pa su tako, kažu tabloidi, odlučili da uspostave neke nove navike i životna pravila.

Nema više obroka iz restorana, pravilo je broj jedan. Sve što buduća mama jede i pije priprema se u njihovoj kuhinji, od proverenih biološki uzgajanih namirnica.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ RASPLAKALA SVE MAME: poljubac za najlepšu mamu na svetu (FOTO)

Zatim, beba mora da živi u zdravom okruženju pa su budući mama i tata celu kuću ponovo obojili akrilnim bojama koje nemaju miris i samim tim su zdravije za novorođenče.

I, kao poslednje, iz kuće su proterani svih parfemi i proizvodi intenzivnog mirisa.

Neki zbog ovih napisa zameraju Fahrije jer se čuju komentari „slavni imaju slavnu trudnoću“ i „kao da je samo ona na svetu trudna“, a neki pak smatraju da i je ona poput mnogih žena podložna burnim hormonskim rekacijama, mučnini ili izrazitoj željom za nekom hranu.

Trudnoća ne ne pravi nikakvu razliku između slavnih i običnih žena, brane Fahriju njeni verni fanovi. 

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna