Vojvotkinja od Kembridža, supruga princa VilijemaKejt Midltontrudna je sa četvrtim detetom, tvrde njeni prijatelji, prenose mediji u Britaniji.

Princ Vilijam i Kejt Midlton dočekali su svoje treće dete, princa Luisa, pre nešto manje od tri meseca, ali izvori tvrde da su već spremni za četvrto.

PROČITAJTE JOŠ: IMA STOMAČIĆ ALI JE NAJLEPŠA ŽENA NA PLAŽI: prelepa srpska sportistkinja ima važnu poruku za sve žene (FOTO)

''Oni bi voleli imati dva dečka i dve devojčice. Kejt je jako važno da njena deca imaju međusobno jaku vezu kao što ona ima sa svojim bratom Džejmsom i sestrom Pipom, a zna da se će to lakše dogoditi ako između dece bude mala razlika u godinama'', izjavio je izvor blizak porodici za magazin Lajf & Stajl.

''Kejtini prijatelji tvrde da je trudna s četvrtim detetom. Pokazuje sve znakove trudnoće, a i ona i Vilijam oduvek govore kako žele četvoro dece. Zapravo, Vilijam bi hteo imati petoro, ali Kejt smatra da je četvoro sasvim dovoljno'', ispričao je isti izvor dodajući da vojvotkinja pokazuje mnoge znakove trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET! DA LI PRINC HARI I MEGAN MARKL VEĆ IMAJU PROBLEMA U BRAKU: ono što je Hari uradio povredilo bi svaku ženu (FOTO)

''Ponovno je počela da nosi široku odeću, izbegava alkohol i jede kari za kojim uvek ima želju kad je trudna. Počela je i da jede keks od lavande koji joj pomažu s jutarnjim mučninama'', rekao je taj izvor smatrajući da je najveća potvrda Kejtine trudnoće njen izostanak s proslave rođendana princa Čarlsa zbog, kako kaže, iscrpljenosti i mučnine.

Izvor: Fonet